Blog

Zwarte Wijzerplaat Cartier Tank MC W5330004 Mens automatisch Zwitsers Replica Horloge

Vandaag introduceert dit artikel een zeer populaire replica Cartier Tank-serie W5330004 horloge. Dit replica horloge is zeer voortreffelijk afgewerkt, de wijzerplaten zijn duidelijk. Het uurwerk is uitgerust met het originele uurwerk van het type 1904MC, dat niet alleen een nauwkeurige reistijd heeft, maar ook dezelfde kalenderaanpassingsfunctie heeft. Laten we in dit artikel de kwaliteit van dit Cartier replica horloge in detail begrijpen.

De totale grootte van dit horloge uit de Cartier Tank-serie is 35 mm × 44 mm en de doorlaatbaarheid van het kristal is zeer hoog. Als je het beu bent om Ballon Bleu De Cartier met ronde wijzerplaat te zien, dan is Tank-serie met vierkante wijzerplaat ook een zeer goede keuze. Het voordeel van het vierkante horloge is dat het maximaal om de pols past (de achteruitkijkspiegel is plat), wat een zeer gebruiksvriendelijk ontwerpconcept is.

Dit replica Tank Cartier-horloge komt in feite overeen met de polsmaat van alle horlogevrienden. Het spiegeloppervlak heeft een gebogen saffier spiegeloppervlak. Het spiegeloppervlak van saffier heeft goede toegangsprestaties, wat handig is voor het identificeren van de gegevens van het horloge. De eigenschappen van de saffier spiegel zijn hard, krasvast en slipvast, maar dit betekent niet dat de spiegel niet zal worden bekrast.

De kast van dit replica horloge is gemaakt van 316L staal als basis materiaal, dat zeer fijn gepolijst is, vooral de gebogen saffier spiegel, en de algehele verbinding van de buitenschaal is perfect. Voor een horloge met stalen riem, of het nu een riem is of een andere locatie, bestaat het risico dat het wordt gemagnetiseerd wanneer het zich dicht bij de magneet bevindt. De fysieke samenstelling van het staal bevat elementen als ijzer en carbon en de taaiheid van staal is sterk en krasvast!

Het zonnepatroon van deze Cartier replica wijzerplaat is heel duidelijk en de tijdschaalbalk is erg driedimensionaal. De achthoekige kroon die in de kroon wordt gebruikt, is bezet met een synthetische spinel. Het uurwerk van dit Cartier replica horloge is behandeld met een cover spalk, die erg lijkt op de echte. De schaal van de achterkant is duidelijk en de doorlaatbaarheid van de spiegel is geweldig. De achterkant is ook gemaakt van 316L staal als basismateriaal. De cijfers en letters op de achterkant zijn duidelijk en de verbinding tussen de achteruitkijkspiegel en de stalen buitenschaal wordt perfect afgehandeld.

Dit Cartier Tank serie W5330004 replica horloge heeft een retro stijl, stoere lijnen en een zeer herkenbare uitstraling. Cartier’s begrip van esthetiek wordt algemeen erkend door de wereld van de horlogemakers. Dit Zwitserse replica-horloge heeft eenvoudige lijnen, een klassiek ontwerp en een verreikende historische en culturele achtergrond. Voor formele horloges is dit replica horloge een zeer goede keuze. Het uitstekende productieproces, echte materialen, erg mooi van zowel de voorkant als de zijkant, het is een zeer goed replica horloge.

Leave a Reply

X