Blog

Uitstekend Omega De Ville Ladymatic Replica Dameshorloge

De Omega Ladymatic-serie werd oorspronkelijk gelanceerd in 1955 en was een van de eerste zelfopwindende horloges die speciaal voor vrouwen zijn ontworpen. Een halve eeuw later ontwierp Omega deze voortreffelijke kastenserie opnieuw, waardoor het Omega Ladymatic horloge weer schitterde.

Het De Ville Ladymatic replica dameshorloge dat u vandaag wordt aanbevolen, is de goedkeuring van het product door superster Nicole Kidman. Dit replica horloge heeft een diameter van 34×13 mm, is uitgerust met een imitatie 8520 coaxiale beweging, een saffierspiegel, een echte keramische voering en delicate details. 316L roestvrijstalen horlogeband, saffierspiegel, natuurlijke parelmoer wijzerplaat, vlindersluiting, waterdicht tot 30 meter.

Deze Omega De Ville Ladymatic replica vrouwelijke horlogekast maakt gebruik van een 316 roestvrijstalen kast, die is gepolijst om hem zeer soepel en rond te maken. Het spiegeloppervlak is gemaakt van saffierkristal, de randen van het spiegeloppervlak zijn gepolijst en glad en de doorlaatbaarheid is vol. Het spiraalpatroon op het wijzerplaatoppervlak van het horloge is helder en delicaat, de verhoudingen zijn netjes en perfect en de kleur van het wijzerplaatoppervlak is ook perfect.

De diamanten schaal is gemaakt van zirkoon, terwijl de echte zijn gemaakt van echte diamanten, maar u hoeft zich helemaal geen zorgen te maken over het uiterlijk. Ze komen overeen met de echte! De lengte van de driepunters komt ook overeen met het authentieke! Het logo op de plaat is erg gestructureerd en de rest van de lettertypen is ook erg delicaat en perfect. Het LOGO op de kroon is prachtig en de driehoekige putjes zijn gepolijst met scherpe randen en hoeken.

De zijranden van de kast zijn versierd met decoratieve ribbels van roestvrij staal en de witte keramische ring bevindt zich tussen de ribbels en de binnenkast. Het uurwerk van dit replica Omega-horloge is een imitatie 8520 automatisch mechanisch uurwerk, het uiterlijk is perfect gekopieerd van het echte uurwerk, zeer hoge mate van reductie en de reistijd is nauwkeurig en stabiel.

Dit replica Omega De Ville Ladymatic replica dameshorloge is een uitstekend product dat de smaak kan verbeteren, of het is de beste keuze voor een heer om een ​​cadeau te geven aan een vriendin. Dit luxe replica horloge is niet alleen mooi qua uiterlijk maar ook perfect in het interieur. Kortom, het is een premium replica-horloge dat het waard is om te kopen.

Leave a Reply

X