Blog

Rolex GMT-Master II 126710BLRO “Pepsi” Rood En Blauw Keramiek Bezel Top Replica Horloge

Het grootste kenmerk van dit replica Rolex GMT-Master II-horloge is de rode en blauwe hightech keramische bezel. Oystersteel gesmede stalen horlogekast wordt gebruikt. Oystersteel behoort tot 904L staal. Deze superlegering wordt veel gebruikt in de geavanceerde technologie, de luchtvaart en de chemische industrie, dus het moet een hoge corrosiebestendigheid hebben. Oystersteel is niet alleen erg duurzaam, maar ook gemakkelijk te polijsten, zelfs in de meest extreme omgevingen, de schoonheid blijft onverminderd.

De wijzerplaat van dit replica Rolex-horloge heeft een diameter van 40 mm, het horlogeglas is gemaakt van echt saffierkristalglas en de bellenkalender wordt weergegeven. De buitenste ring is gemaakt van tweekleurig keramiek met rode en blauwe kleuren, de schaal is bedekt met platina en de kleur is erg helder en helder. De kleur van de ring voor het schieten is groen en wordt rood na het schieten. De rode ring wordt vervolgens chemisch behandeld om de andere helft in een blauw oppervlak te veranderen. De kleur van de bezel is vet en prachtig en de indeling is duidelijk en perfect, wat indrukwekkend is.

De kast is gesmeed uit 904L roestvrij staal en gemaakt met CNC op het hoogste niveau. De zwarte wijzerplaat zit vol textuur. Op het zwarte schijfoppervlak worden een witte driehoek, een witte staafschaal en een wit rond schaalontwerp gebruikt. De positie van de witte schaal is zeer nauwkeurig en de hoek van de driehoek is uitgelijnd met het midden van de kleine kroon. De witte schaal zilverkleurige metalen rand is zeer gedetailleerd en op zijn plaats.

Het gegraveerde logo op de kroon is duidelijk zichtbaar. De behuizing en onderkant zijn behandeld met het prachtige geborstelde proces en de hoeken zijn gepolijst, gepolijst en glad. De radiaal van de lugs is perfect en ze zijn afgeschuind en gepolijst, wat consistent is met het origineel. Het tekenproces van de bodembedekking is zeer delicaat, de putjes zijn netjes gepolijst en de diepte is consistent. Het uitgeruste uurwerk is het replica 3186 automatische mechanische uurwerk. De hele beweging lijkt erg op de echte, en de functie komt overeen met de echte. De reistijd is nauwkeurig en stabiel.

Rolex GMT-Master II 126710BLRO replica horloge is gewild en geliefd bij talloze horlogeliefhebbers met zijn nieuwe en mooie vorm en kleurafstemming. Deze exquise top replica Rolex horloges tegen een zeer lage prijs, zodat horlogevrienden die van dit horloge houden een perfecte keuze kunnen hebben!

Leave a Reply

X