Blog

Rolex Daytona Spike Lee’s Cool Hand Brooklyn Limited Edition Replica Horloge

Nadat de prijs van Rolex Daytona Paul Newman is gestegen, denk ik dat meer Rolex zal samenwerken met beroemde acteurs of beroemdheden. Tegenwoordig is de Rolex “Cool Hand Brooklyn” die in dit artikel wordt gedeeld, geen officieel Rolex-product. Het is een ontwerp van het beroemde Rolex-gemodificeerde horlogebedrijf Les Artisans de Genève en de Amerikaanse zangeres Lenny Kravitz en de Amerikaanse regisseur Spike Lee en andere designbedrijven. Dit Rolex Cool Hand Brooklyn-horloge is altijd zeer bezorgd geweest, en dit artikel neemt u vandaag mee om de hoogwaardige afwerking van dit replica Rolex Cool Hand Brooklyn-horloge te begrijpen!

Brooklyn is een van de vijf meest welvarende administratieve districten van New York City en het dichtstbevolkte administratieve district van de Verenigde Staten. Het ontwerpconcept van dit horloge komt van Spike Lee’s idee omdat Spike Lee’s respect voor Paul Newman, een van Spike Lee’s favoriete films, Paul Newman’s “Cool hand Luke” is, dus dit horloge heet “Cool hand Brooklyn”.

Dit replica Rolex Daytona Cool Hand Brooklyn limited edition horloge is voornamelijk blauw van kleur met een oranje versiering. Het blauwe oppervlak, de blauwe markeringscirkel en de oranje markering en aanwijzer zijn zeer opvallend. De belangrijkste is de stamper van één oranje en één blauw. Het ontwerp van deze kleur is erg vet. Als je Spike Lee kent, komt deze kleurencombinatie voort uit de hoofdkleur van het favoriete NBA-basketbalteam van de grote regisseur Spike Lee, New York Knicks.

Dit replica Rolex-horloge heeft een blauwe vintage aluminium bezel met een volledige textuur. De schaal aan de bovenkant herstelt perfect de authenticiteit. Het wordt gecombineerd met een saffierspiegel met uitstekende permeabiliteit, die niet alleen uitstekend in permeabiliteit is, maar ook slijtvaster dan het normale lensoppervlak. De drie oranjerode wijzerplaten op 3, 6, 9 uur staan ​​in dezelfde verhouding als de originele. De cd-lijnen zijn duidelijk en delicaat. De lettertypen op de wijzerplaat zijn gecentreerd en afgedrukt. De lettertypen onder de 6 uur zijn gedrukt met de boog van de wijzerplaat, die voortreffelijk en perfect is.

Dit Rolex Daytona replica horloge zit vol retro charme, de schaal herstelt het authentieke driedimensionale gevoel en de randen zijn zeer gepolijst. De kleine kroon op 12 uur in de richting van het horloge wordt gebruikt als tijdschaal. De fijne kroon is zeer glad en delicaat, met een driedimensionaal gevoel, en de schaalpositie is ook zeer nauwkeurig. De kroon en knoppen zijn ook blauw en oranje, en de timingknoppen en de driehoekige putjes aan de randen van de kroon zijn erg delicaat, waardoor horlogevrienden een uitstekend kronkelend gevoel krijgen.

Deze Rolex replica horloge onderkant heeft geen oppervlaktebescherming apparaat, maar maakt gebruik van een saffier transparante achterkant en gegraveerd met blauwe letters. Het gegraveerde 4130 uurwerk is zeer goed met een blauwe rotor, nauwkeurig en stabiel tijdens het reizen! Het interne polijsten en upgraden van de gesp komen overeen met het authentieke polijsten en lasermarkeren. De gepolijste stalen gesp is aan beide zijden in het midden geborsteld, voortreffelijk vakmanschap, perfect en vol textuur, de kroon is gegraveerd met prachtige driedimensionale, consistent met het authentieke effect.

Leave a Reply

X