Blog

Patek Philippe Grand Complications Celestial 6102P Platina Luxe Replica Horloge

Vandaag brengt dit artikel je het Patek Philippe Grand Complications 6102P luxe replica horloge. Dit Patek Philippe Celestial replica horloge heeft een bijzondere horoscoopfunctie en is een luxe replica horloge dat de sterrenhemel om de pols kan dragen. Op de blauwe ronde wijzerplaat van dit replica horloge kun je de sterren en het gouden maanspoor bewonderen. De parel tourbillon getransformeerd van de Citizen 9015 geïmporteerd uit Japan heeft dezelfde beweging als de authentieke!

Dit replica Patek Philippe 6102P horloge is samengesteld uit drie met metaal beklede saffierkristallen schijven en het ovale frame schetst de prachtige sterrenhemel. De maanfasefunctie, de met sterren bezaaide secondewijzer en de sterrenhemel draaien de hele tijd alsof je in de interstellaire ruimte bent. De maan op de wijzerplaat verandert automatisch volgens de volle maan en de maansverduistering aan de hemel.

Het voor- en achterglas van de kast is behandeld met geavanceerde technologie om het brekingslicht van het glas te verbeteren en de wijzerplaat transparanter te maken. Het glas van de achterkant heeft ook hetzelfde concave ontwerp als het origineel, waardoor het parallelle ontwerp van de traditionele achterkant van het horloge wordt verbroken. Het juweel op de kruising van de kast en de band is gemaakt van echte Zuid-Afrikaanse diamanten. De kroon aan de bovenkant past de tijd, kalender, maanschijf aan en de kroon aan de onderkant draait de sterschijf.

Het kroonontwerp van dit luxe Replica Patek Philippe-horloge is uniek en het merk LOGO dat aan de zijkant is uitgehouwen, is ook erg driedimensionaal en duidelijk. De afschuining van de rand van de kast is zeer delicaat en duidelijk en de afwerking is uitstekend! De parel tuo gemaakt van de Citizen 9015 geïmporteerd uit Japan is hetzelfde als de authentieke! Met beide functies en voortreffelijk vakmanschap zijn de algehele prestaties uitstekend!

Het Genève-patroon op de vergulde parelrotor is gepolijst en nauwkeurig, het merk LOGO snijwerk is erg driedimensionaal en de scherpte is erg hoog! Het riemmateriaal van dit replica horloge is gemaakt van koeienhuid geperst krokodillenleer en de voering is gevoerd met hetzelfde matte gevoel als het origineel. De sluiting heeft de originele Patek Philippe drukpatroon vouwgesp, die erg luxe is.

Het merk Patek Philippe is altijd een zeer luxe horlogemerk geweest, het eerste in de top tien van horloges ter wereld. Het uitstekende ontwerp van dit Patek Philippe Grand Complications 6102P hoogwaardige replica horloge heeft talloze horlogeliefhebbers aangetrokken en de blauwe wijzerplaat weerspiegelt een ongeëvenaard gevoel van luxe.

Leave a Reply

X