Blog

Panerai Luminor Onderdompelbaar Brons PAM 382 Heren Replica Horloge

Vandaag neemt dit artikel je mee door dit Panerai Luminor Submersible Bronzo PAM 382 replica horloge. Vrienden die bekend zijn met het merk Panerai weten dat Panerai altijd consumenten heeft aangetrokken met zijn grote formaat en unieke vorm. Onder hen is PAM 382 een bepaald horloge, dus het is vaak niet op voorraad. Het speciale bronzen materiaal maakt dit horloge een van Panerai’s klassieke modellen, dus dit Panerai PAM 382 replica horloge heeft ook de aandacht getrokken van vele horlogeliefhebbers.

Dit replica Panerai Bronze PAM 382-horloge maakt gebruik van een volledig zelf geproduceerde P9000 automatisch opwindbaar uurwerk met uren-, minuten- en seconde-weergavefuncties. Met een diameter van 47 mm is het een dominant horloge vol mannelijkheid. De ring, kast, nokken en de unieke kroon van Panerai zijn allemaal gemaakt van brons en gebruiken het oude vaartuig, dat een unieke charme heeft. Het kristal en de bodembedekking zijn gemaakt van saffier, waarvan het kristal is gemaakt van korund, en de dikte is 4 mm. De bodembedekking en de horlogering zijn verbonden door een titaniummetaal en zijn waterdicht tot 300 meter.

Dit replica Panerai horloge is een horloge gemaakt van brons materiaal. Het hele lichaam van het horloge is verwerkt met oud vakmanschap om het er connotatiever uit te laten zien. De in twee richtingen roterende mat bronzen ring is gegraveerd met 0, 15, 30 en 45 schalen op de ring en er is een kleine verhoogde ring aan de ring. Om 12 uur staat er een melkwitte nachtparel, die in schril contrast staat met de bronzen ring. Het materiaal van de tafelspiegel is een lens van saffierkristalglas, die slijtvast is, en het spiegeloppervlak is ook bedekt met een dunne blauwe film om verblinding te voorkomen.

Dit Panerai PAM 382 replica horloge gebruikt kleine puntjes op de uurmarkeringen. De buitenkant van de uurmarkeringen is ook van brons. De binnenkant is gevuld met lichtgevende materialen en er is geen kleurverschil met het origineel. Het interieur van de wijzerplaat van de kleine seconde is vele malen gestempeld en heeft een sterk driedimensionaal effect. Het kalendervenster is niet afgeschuind en het lettertype van de kalender is relatief dik, wat zich in het midden van het venster bevindt.

Het wijzerplaatoppervlak van dit Panerai replica horloge is heel eenvoudig, er is geen ingewikkeld wijzer systeem, de kleur van de wijzerplaat is donkergroen en het past perfect bij de bronzen toon van de kast. Het hele horloge straalt een unieke sfeer uit. Het replica Panerai horloge heeft een diameter van 47 mm en een dikte van 17,5 mm. De wijzers zijn zeer gepolijst, zonder bramen, en de lijnen zijn erg glad. De voorkant van de wijzer in het tweede wijzerplaatvenster is ook gevuld met lichtgevend licht. Het vulproces is vol en er is geen overloop.

De zijkant is het conventionele ontwerp van Panerai. De zijkant is geborsteld en aangepast en de kromming is iets lager. Het bronzen materiaal is zeer gemakkelijk om oxidatie te veroorzaken, wat ook een plaats is die veel Panerai-fans waarderen. De tandwielvormige opwindkroon, klassiek groot brugapparaat. De band is een bruine kalfsleren band, die ook retro-bewerkt is. Het bovenoppervlak van de riem heeft ongelijke patronen en de textuur is uitstekend. De band is aan de rand verzegeld in beige en is sterk en duurzaam.

De onderkant van dit Panerai bronzen replica horloge heeft een transparant ontwerp, de belettering op de onderkant is zeer standaard, het tekenproces van de onderkant is zeer delicaat en de diepte van het Engelse Panerai-logo is ook perfect. Dit Panerai replica horloge is uitgerust met een zelf geproduceerd P9000 automatisch opwindbaar uurwerk, dat een stabiele kwaliteit en hoge kostenprestaties heeft! Dit replica Panerai PAM 382 bronzen horloge is een uitstekend stuk en de textuur wordt naarmate de tijd vordert beter. Vol patina, vol mannelijkheid. Na de bijzondere beleving van materialen is elk uiterlijk uniek.

Leave a Reply

X