Omega Seamaster Aqua Terra 150M 231.10.42.21.01.002 1: 1 Replica Horloge

Vandaag introduceer ik dit Omega Seamaster 150M 231.10.42.21.01.002 replica horloge, 316 roestvrijstalen kast, saffierkristallen glazen spiegel en horloge diameter is 41,5 mm, geschikt voor de pols van de meeste mensen, dikte 13 mm. De zwarte wijzerplaat is gekoppeld aan felgeel en onder de transparante spiegel zie je duidelijk de gele aanraking op de wijzerplaat. Het schijfontwerp is niet ingewikkeld, het eenvoudige grote ontwerp met drie pinnen plus het kalendervenster.

Het zwarte wijzerplaatoppervlak is versierd met een teak-conceptstructuur, de buitenste cirkel heeft een schaal en de cijfers zijn ook geel, waardoor het meer in het oog springt. Zilveren tijdschaal, gevuld met licht in het midden. Het meest prominente deel van het centrale asgedeelte van dit replica horloge is de gele en zwarte secondewijzer. Deze kleur is ook een teken van ioniserende straling. Het centrale deel van de wijzer heeft ook lichtgevend licht, zodat u de zeer opvallende wijzerplaat in een donkere omgeving kunt zien.

Het meest opvallende aan dit Omega Seamaster 150Mreplica horloge is de felgele wijzer, als een doorn op de staart van een wesp. De middelste as van de tweedehands is erg glad en soepel, en de hele tweedehands gebruikt zwarte en gele lijnen. Het sterke contrast tussen het zeer expressieve geel en het meedogenloze zwart geeft mensen het gevoel dat deze kleur levendig en kalm is. Tegelijkertijd is de zwarte en gele kleurafstemming ook de logokleur van ioniserende straling, die samenvalt met het hoge antimagnetische thema van dit horloge.

Het wijzerplaatoppervlak van dit Omega replica horloge gebruikt dezelfde teak structuur als de AT8500. Het felzwart gelakte chassis heeft een diepe kleur. De buitenrand van het schijfpatroon en de gele digitale schaal lijken meer in het oog springend en energieker. Er is een praktische weergave van de kalenderfunctie om 3 uur en de grootte van het kalendervenster en het lettertype van de kalender is perfect hersteld naar het authentieke, de afwerking is uitstekend!

De zijtekening en het voorste diamantpolijsten zijn harmonieus, en de afwerking van de kroon, LOGO-polijsten en kromming en polijsten van de nokken zijn allemaal onberispelijk. De afwerking van de kroon is uitstekend, de voor- en onderkant zijn matte kleuren en het omega-logo is gepolijst. De zijkant van de kroon is ook gepolijst en de algehele afwerking blijft op een hoog niveau. De onderkant is transparant ontwerp, uitgerust met een nieuw 8500 uurwerk, de kwaliteit en prestaties zijn gegarandeerd.

Dit replica Omega 150M-horloge heeft een stijlvol uiterlijk, nauwkeurige reistijd, ultrahoge duurzaamheid en kostenprestaties, en de bruikbaarheid is uitstekend. Het is een erg populair horloge onder veel horloges. De algehele simulatie van het horloge is erg hoog en de voordelen zijn duidelijk op een uitgebreide manier. Het is echt een 1: 1-replica, met een goede textuur en hoge prestaties!

Geef een reactie