Blog

Koolstofvezel Richard Mille Rafael Nadal RM35 Hoogwaardig Replica Horloge

Richard Mille is een heel jong horlogemerk dat tot nu toe pas 21 jaar bestaat. Hoewel Richard Mille een jong merk is, heeft het helemaal geen invloed op de marktpositie en de prijs. De vorm van Richard Mille horloges is heel anders dan onze gangbare horloge stijlen, en de hoge mate van herkenning is erg opvallend. De hoge prijs houdt echter ook veel kijkfans weg. Vandaag zal ik met u een Richard Mille-replica-horloge delen met een duur prestatie-Richard Mille Rafael Nadal RM35-replica-horloge.

Dit replica Richard Mille-horloge heeft een transparante structuur aan de voor- en achterkant en maakt gebruik van lenzen van saffierglas om krassen en reflecties te voorkomen. Het hoogwaardige en krachtige uiterlijk en de gecompliceerde skeletbeweging kunnen nog steeds op een ordelijke manier werken, zelfs onder verschillende zware omstandigheden. Ongeacht vanuit welke hoek dan ook te bekijken, deze Richard Mille RM-35 top replica horloges kunnen een ultieme charme laten zien en geven een verbluffende design schoonheid. De onderkant van de behuizing en de zijkanten van de titanium voering zijn verwerkt met synchrone CNC om de waterdichte functie te verbeteren.

De afmeting van dit Richard Mille replica horloge van koolstofvezel is 50 × 45×16 mm. De kast is gemaakt van kwarts-TPT rode hars, een nieuw materiaal dat exclusief is ontwikkeld. Het transparante spiegeloppervlak is laag voor laag te zien van prachtige onderdelen, waardoor de wijzerplaat gelaagder verandert en je de beweging van de beweging duidelijk kunt zien! De lijnen aan de zijkant van het horloge zijn glad en duidelijk, en het is dominant en stoer. De zijkroon heeft een platte vorm, de hele kast is gemaakt van koolstofvezel en de buitenste ring van de kroon heeft een laag rood rubber.

Dit Richard Mille replica horloge is uitgerust met een Seiko automatisch mechanisch uurwerk geïmporteerd uit Japan. Het uurwerk is niet alleen erg ingewikkeld in fabricage, maar ook nauwkeurig en betrouwbaar. Elk horloge heeft een onafhankelijke code op de onderkant, die overeenkomt met de originele seriële code. De gesp heeft een antracietkleurige opvouwbare gesp met een rode rubberen band, die gemakkelijk en comfortabel in gebruik is. De band is gemaakt van puur rubber geïmporteerd uit Maleisië, waardoor het een uitstekende taaiheid en zachtheid vertoont.

Dit Richard Mille RM35 koolstofvezel replica horloge heeft een sfeervol wijnvat uiterlijk, klassieke mode. De continue doorbraken van dit hoogwaardige horloge in materialen en technologie tonen de unieke charme van het merk. Door het unieke uiterlijk en de felle kleuren val je op in de massa en laat je je nobele karakter zien!

Leave a Reply

X