Blog

Klassiek Patek Philippe Nautilus 5711 / 1A Luxe Replica Horloge Te Koop

Wat de horloges van Patek Philippe Nautilus betreft, denken veel mensen dat dit de adel in het horloge is, die niet consistent is met hun identiteit. Zolang de mentaliteit correct is, zal er eigenlijk niet al te veel bezorgdheid zijn. Vandaag deelt dit artikel met u een Patek Philippe Nautilus 5711 / 1A replica horloge met uitstekende afwerking. Hoewel dit replica horloge een sporthorloge is, is het ook elegant met de formele jurk, het is perfect om de drager te vergezellen om verschillende rollen te veranderen, dus het is erg populair bij elites.

De wijzerplaat van Patek Philippe Nautilus 5711 / 1A replica horloge geeft een zeer standaard en net gevoel, wat perfect tot uiting kan komen door de vele kleine details. Het tekeneffect van de buitenring is zeer delicaat en ook de bedrukking van het merklogo is erg netjes. Deze replica Patek Philippe Nautilus 5711 / 1A kan worden gezegd dat de afwerking zeer goed is. De donkerblauwe ronde wijzerplaat van dit replica horloge geeft een verloopeffect van binnen naar buiten, wat het gestage temperament van de atmosfeer benadrukt. De diepblauwe kleur is erg lief en de letterlijke polijsttechnologie is fantastisch. In het ontwerp van de kleurcontroledetails overtreft het alle andere goedkope replica horloges.

Als een sportief stalen horloge is het ontwerp van de wijzerplaat van deze replica Patek Philippe Nautilus heel eenvoudig. De meest klassieke tijdweergave met drie wijzers is geselecteerd en de drievoudige wijzers delen een wijzerplaat. De wijzer is zilver, verdeeld over de blauwe wijzerplaat. Dit horloge is niet alleen klassiek en ongecompliceerd, maar heeft ook een zeer hoge leesbaarheid. Deze driedimensionale betekenis zorgt ervoor dat deze replica het hele model er dynamischer uit laat zien.

Het uurwerk van dit Replica Patek Philippe Nautilus horloge is afgewerkt in overeenstemming met alle componenten van het echte uurwerk. Waaronder de Genève-streepversiering van de spalk, het afschuinen en polijsten van de randen, het polijsten van de inkeping, het ronde korrelpatroon van de automatische gouden schijf, het roterende cirkelpatroon van het moederbord en de gouden inleg van de gesneden textuur en spoedig. Elk detail kan de kracht van Patek Philippe’s “koning van horloges” weerspiegelen.

Het uurwerk van dit replica horloge komt zeer dicht in de buurt van de echte Patek Philippe Cal.324 CS, en het basis uurwerk is het MIYOTA 9015 uurwerk. Dit uurwerk maakt gebruik van meer geavanceerde technologie dan Omega Cal.8500 & Omega 9300. De positie van de schokdemper wordt gebruikt. Het amendement verdeelt tegelijkertijd een heel stuk triplex in zes delen, versiert de blanco 9015 bewegingen zonder de stabiliteit van de beweging te beïnvloeden.

Het unieke ontwerp van het Patek Philippe Nautilus serie horloge, het fascinerende is de schaal, om precies te zijn, inclusief de metalen band. In die tijd ontwierp Master Genta de eerste generatie horloges uit de Nautilus-serie, waardoor het de belangrijkste unieke charme is: de ronding met een cirkel in het vierkant. Dit curve-element bestaat niet alleen in de kast, maar strekt zich ook uit over de hele riem.

De textuur van dit hoogwaardige Patek Philippe Nautilus-horloge is van uitstekende kwaliteit en veel details lijken sterk op de echte. Tegelijkertijd is intiemer uitgerust met een volledige set originele Patek Philippe originele dubbel verzegelde verpakkingsdoos, zodat horlogeliefhebbers een optimale ervaring hebben.

Leave a Reply

X