Blog

IWC Portugieser IW371491 Automatische Chronograaf Blauwe Wijzerplaat Zwitsers Replica Horloge

De horloges van de IWC Portugieser-serie zijn populair bij veel horlogevrienden vanwege hun knappe en mooie uiterlijk en de timingfunctie van de stopwatch. Er zijn veel verschillende versies van de IWC Portugieser-serie replica horloges op de nep-horlogemarkt en de prijzen zijn ook anders.

De IWC Portugieser replica horloges die op onze website worden verkocht, doorbreken het onderzoek en de ontwikkeling van de beweging en behouden dezelfde dikte als de echte, waardoor een echte 1: 1 replica wordt bereikt. Vandaag beveelt dit artikel deze blauwe wijzerplaat IWC Portugieser IW371491 replica horloge aan, de moeilijkste plaats om dit horloge te kopiëren is de blauwe wijzerplaat. Om dezelfde kleur en authenticiteit te bereiken, hebben we veel energie en tijd besteed aan de blauwe wijzerplaat om dit perfecte replica IWC Portugieser-horloge te reproduceren.

De blauwe wijzerplaat van dit IWC Portugieser IW371491 replica horloge toont de elegantie en het gevoel van mannen. Het horloge maakt gebruik van Arabische cijfers, een chronograaf wijzerplaat om 12 uur, een kleine seconde wijzerplaat om 6 uur en Engelse lettertypen om respectievelijk 3 uur en 9 uur, wat een asymmetrische stijl laat zien, wat in lijn is met de esthetiek van high-end mensen. De centrale driepins, zilveren wijzer die wordt gebruikt om de chronograaf aan te geven en de diepe kleur van de wijzerplaat vormen een goed en oogverblindend contrasteffect, waardoor de tijdaanduiding duidelijk en intuïtief is en de pols een kwaliteitslook krijgt.

De 30-minuten-teller om 12 uur en de kleine seconden om 6 uur voegen mechanische en praktische functies toe aan dit IWC-replica-horloge, waarmee de unieke connotatie van de IWC Portugieser-serie wordt gedemonstreerd. De uren- en minutenwijzers zijn allemaal ontworpen met zilveren wijzers, die mooi en modieus zijn. De transparantie van de blauw vergulde spiegel is zeer high-definition en de diepblauwe wijzerplaat kan de aandacht van voorbijgangers trekken.

Dit replica horloge heeft drie kronen aan de rechterkant, het midden is voor tijdafstelling en de boven- en onderkant zijn chronograaffuncties. De drie kronen zijn allemaal verdeeld over een prachtige parabool. De kwaliteit van de geborstelde en gepolijste kast is erg hoog en erg delicaat. De bodembedekking ondergaat ook het proces van tekenen en polijsten. Elke streep is zeer delicaat, de gepolijste delen zijn erg helder en het driedimensionale effect van het lettertype op de onderklep is ook versterkt.

Het uurwerk van dit IWC Portugieser IW371491 replica horloge is uitgerust met de ETA 7750 die het kalendersysteem, het datumsysteem en de 9-cijferige timerfunctie van 30 minuten demonteert, met als doel het uurwerk dunner te maken. Tegelijkertijd is hetzelfde Genève-patroon als het Zwitserse horloge gemaakt op het bovenste multiplex. De verbeterde beweging is niet alleen slanker, maar ook stabiel en duurzaam, met een sterke kwaliteit en een verlaagd reparatietarief. Met inbegrip van het aanpassen van de wijzer, zijn het gevoel en de richting van de wikkeling precies hetzelfde als de echte.

De band van dit replica horloge maakt gebruik van een koeienhuid band. De randen van de riem zijn dicht gevoerd en vallen niet gemakkelijk af. Het zachte leer is ook zeer comfortabel in gebruik en bereikt het niveau van uitwisselbaarheid met het origineel. Het IWC-logo geborsteld op de gesp is te zien met zeer delicate lijnen; de binnenkant poetsmiddel en het driedimensionale lettertype zijn erg op hun plaats.

Dit IWC Portugieser IW371491 hoogwaardige replica horloge is een van de meest populaire horloges in Zwitserse replica horloges en de kostenprestaties zijn erg hoog. De diepblauwe wijzerplaat is zeer elegant en geeft een geleidelijk effect onder de verlichting van de lichtbron, wat erg mooi is. In combinatie met een volwassen, stijlvolle leren riem laat het mensen stralen. Dit IWC replica horloge is oneindig dichtbij dezelfde dikte als het origineel en heeft dezelfde timingfunctie als het origineel. Het is het beste replica horloge op de markt!

Leave a Reply

X