Blog

IWC Big Pilot IW501004 Heritage Titanium Automatic Top Replica Horloge

Vandaag brengt dit artikel je een top replica IWC horloge: IWC Big Pilot IW501004 Titanium replica horloge. Het uiterlijk van dit replica horloge is ontworpen volgens de authentieke 1: 1. Het hoogwaardige materiaal titanium is consistent met het echte. De niet-professionals kunnen niet worden onderscheiden van waar en nep. De dubbelzijdige blauw gecoate saffier spiegel is gebruikt en het uurwerk is voorzien van de originele cal. 511010 machine. De kern, kinetische energiereserve en functie lijken allemaal sterk op het origineel en de details van elke plek zijn perfect!

Dit IWC Big Pilot IW501004 replica horloge heeft een grote diameter van 46mm. De grote diameter en de grote wijzerplaat zijn geschikter voor piloten om nauwkeurig de tijd te controleren bij het uitvoeren van missies. Dit IWC Big Pilot replica horloge heeft een titanium kast. In vergelijking met het traditionele roestvrijstalen materiaal, vermindert het niet alleen het gewicht van het horloge aanzienlijk, maar bevat het ook de uitstekende eigenschappen van het materiaal zelf, dat sterker is, beter bestand is tegen slijtage en corrosie, en de duurzaamheid van het horloge verbetert. Bovendien is dit replica horloge voorzien van een zacht-ijzeren binnenschaal om hem te beschermen tegen magnetische velden.

De wijzerplaatkleur van dit IWC IW501004 replica horloge is een zwarte wijzerplaat met retro beige uurmarkeringen. Het materiaal van de wijzerplaat is titanium metaal, dat is gemaakt door een laag van de blauwe film te spuiten op basis van de zwarte matte wijzerplaat, en het oppervlak van de wijzerplaat is delicaat en gestructureerd. Het geroosterde blauwe proces verwerkt de aanwijzer. De maat en het polijsten van de wijzer zijn perfect, wat zeer consistent is met het behoud van de oorspronkelijke waarde. De binnenkant van de wijzer is ingelegd met een lichtgevende coating en de lichtgevende vulling is voldoende en zeer gedetailleerd.

De tijdschaal van de wijzerplaat gebruikt de Arabische tijdschaal. De tijdschaal maakt gebruik van de meerlaagse lichtgevende coating-aanbrengtechnologie, waardoor de tijdschaal een sterk driedimensionaal gevoel heeft. De kleur van de tijdschaal en de grootte en positie van de tijdschaal komen overeen met het origineel. De driehoek onder de 12 uur positie en de lettergrootte van het IWC merklogo is ook consistent met het origineel. De driepuntspositie is het kinetische energiedisplay, dat de eigenlijke weergavefunctie heeft.

Dit IWC-replica-horloge gebruikt een saffierkristal als spiegelmateriaal. De twee lagen van de spiegel zijn bedekt met een antireflectiecoating om een ​​duidelijke leestijd vanuit elke hoek te garanderen. De geschroefde uienkroon is gegraveerd met IWC. De fijne lijntjes op de kroon zijn voortreffelijk vervaardigd, wat een uitstekend gevoel bij het opwinden garandeert. De details van de zijkant van de koffer zijn ook aanwezig. De boogbehandeling bij de nokken is zeer levendig, met een lichte afschuining om het draagcomfort te garanderen.

Dit IWC replica horloge is voorzien van een bruine leren band. De bovenste en onderste lagen van de leren band zijn vastgemaakt met klinknagels. Het oppervlak van de riem is glad en de textuur is stevig. De afwerking is erg delicaat. De gesp en de kast zijn gemaakt van dezelfde titanium vouwsluiting. De bovenkant van de gesp is gegraveerd met het IWC-merklogo. De grootte en diepte van het logo komen overeen met het origineel. De binnenkant van de gesp heeft een matte textuur en uitstekend comfort.

De onderkant van dit replica horloge is een compact ontwerp aan de onderkant. Het materiaal van de bodembedekking en de gesp zijn beide materialen van titaniumlegering. Het matchingsproces is lichter en comfortabeler. Het slijpproces van het uurwerk is perfect en de letters op de rotor en het triplex zijn duidelijk en leesbaar en de kleur is heel duidelijk. De textuur van de spalk is zeer gedetailleerd. Het uurwerk is voorzien van een cal. 511010 automatisch mechanisch uurwerk. Het uurwerk is nauwkeurig en stabiel en heeft een bewegingsfunctie voor kinetische energie. ‍

Over het algemeen heeft dit IWC Big Pilot IW501004 replica horloge een buitengewone sfeer en een zeer realistisch uiterlijk. Het is momenteel het meest hoogwaardige replica horloge op de markt van imitatiehorloges. Dit is een Zwitsers replica horloge met zeer kostbare prestaties. Ongeacht de afwerking, de kwaliteit is van topkwaliteit. Als je dit horloge leuk vindt, wordt het sterk aanbevolen om het te kopen.

Leave a Reply

X