Blog

Hulde Aan Mark XI IWC Pilot Mark XVIII IW327007 Replica Horloge Te Koop

Vandaag presenteert dit artikel een ietwat eenvoudige maar herdenkings-top replica horloge – IWC Pilot Mark XVIII Tribute To Mark XI Special Edition IW327007 replica horloge. Militaire groene Nato nylon band, vol sportstijl. De 40 mm roestvrijstalen kast heeft een persoonlijkheid die niet flamboyant is, eerder een charme heeft dan een dikke, en het horloge zit vol met oude smaak. Dit replica IWC Mark XVIII horloge reproduceert perfect de klassieke glorie van het Mark XI Pilot horloge.

De zwarte wijzerplaat van dit replica IWC IW327007 horloge kan gemakkelijk onderscheid maken tussen rechthoekige en staafvormige wijzers en de driehoekige uurmarkeringen op de “12” uurpositie. 3. De staafvormige uurmarkeringen op 6 en 9 uur zijn allemaal bedekt met lichtgevende materialen om ervoor te zorgen dat de wijzerplaatinformatie ‘s nachts duidelijk leesbaar is. De wijzerplaatkalender geeft het horloge meer praktische functies.

Het formaat van dit replica horloge van 40 mm x 11 mm is precies hetzelfde als het echte horloge. Elke hoogwaardige IWC replica horlogekast die we verkopen, heeft zorgvuldig gepolijst en strikte kwaliteitscontrole door de horlogemaker om ervoor te zorgen dat de versie op zijn plaats is. De kast is gemarkeerd met fijn geborsteld en gepolijst en vertoont een gladde en natuurlijke schoonheid, die de impact van onbedoelde krassen op het algehele uiterlijk van het horloge kan verminderen, en nabewerking is ook handiger.

Dit replica IWC-horloge is uitgerust met een dubbelzijdige antireflecterende bolle saffierglas spiegel en is bedekt met een zeer transparante blauwe film. Het kan voorkomen dat het fenomeen eraf valt wanneer de druk plotseling daalt, waardoor het horloge veiliger wordt. De roestvrijstalen kroon is gepolijst om een ‚Äč‚Äčsuperieure operationele textuur te bieden. Het merklogo “IWC” is erop gegraveerd, wat dit IWC replica horloge een veeleisende esthetiek geeft.

De kast van dit replica IWC-horloge is zeer soepel en helder, en de onderkant is een compact ontwerp aan de onderkant, dat het horloge tussen de polsen kan beschermen. Uitgerust met een Seagull 2892-beweging binnenin, kan het gevoel van de bedieningskalender en handen en de richting, inclusief het gevoel van opwinden, allemaal 100% in overeenstemming zijn met het origineel.

De band van dit replica IWC horloge is een militaire groene nylon (NATO) band, vol sportstijl. Versierd met groene stiksels, reproduceert het de look en feel van klassieke pilotenhorloges. Verbonden met een roestvrijstalen gesp, kan het het horloge goed tussen de polsen bevestigen en onbedoeld vallen voorkomen. De hardware van de riem is helder en helder, de geweven textuur is delicaat en regelmatig en de textuur is sterk.

Dit replica IWC Pilot Mark XVIII Tribute to XI IW327007-horloge is klassiek en genereus, ideaal voor mannelijke mannen! Dit hoogwaardige replica horloge, ongeacht het uiterlijk of de functie, de extreem hoge simulatiegraad van 1: 1 weerspiegelt perfect de essentie van het traditionele pilotenhorloge.

Leave a Reply

X