Blog

Breitling Superocean Ⅱ 42 MM Zwitserse Replica Horloge-Evaluatie

Vandaag biedt dit artikel u een Breitling Superocean Ⅱ Zwitsers replica horloge, en dit horloge is een populair horloge geweest op de markt van replica horloges. Dit replica Breitling Superocean Ⅱ horloge heeft een diameter van 42 mm en een ring gemaakt van slijtvast polymeer van polymeer, dat duurzaam is. De zilveren schaal die tegen een enorme prijs is ontwikkeld, kan met water worden schoongewassen, waardoor het probleem van donker worden of vervagen volledig wordt opgelost en het imitatieproces van de keramische ring perfect kan worden geïnterpreteerd en ververst.

Onder de keramische ring bevindt zich een unidirectionele roterende roestvrijstalen buitenring met een ontwerp met 120 tandwielen, die is gesneden en gepolijst met een geavanceerde CNC-bewerkingsmachine. De precisie van de accessoires overtreft alle gebruikelijke. De originele mal wordt geopend en kan worden uitgewisseld met het origineel. Elk replica Breitling-horloge van hoge kwaliteit heeft drie waterdichtheidstests onder atmosferische druk doorstaan ​​en is 100% waterdicht in de fabriek: gebogen saffierkristal, dubbelzijdige antireflectiebehandeling. De uniek gevormde wijzer met superlichtlicht zorgt voor uitstekende leesprestaties.

Dit Breitling Superocean Ⅱ replica horloge heeft een kalendervenster om zes uur. De grootte en het lettertype van het kalenderweergavevenster zijn hetzelfde als die van het originele product. De lengte en vorm van de aanwijzer zijn ook hetzelfde als die van de echte. De horlogespiegel maakt gebruik van een saffier spiegel. Vergeleken met de gewone spiegel heeft deze spiegel een betere doorlaatbaarheid en meer slijtvastheid. De algehele schaal van het horloge, de kleur van de keramische ring, de maat van de schaal en de afwerking zijn uitstekend.

De bezel van dit Breitling replica horloge is voorzien van een lichtgevende markering op 12 uur. De zilveren schaal van elke duikring is gevuld met zilveren verf. De vulling is vol zonder overloop of graan en elk detail is perfect. Het Breitling replica horloge heeft een Breitling logo op de kroon, en het antislip tandpatroon is ook erg handig! Het kruingedeelte zit vol met driedimensionaal gevoel, het dempende gevoel van rotatie en de gelijkenis van geluid bereikt meer dan 98%. Het afkanten van de tandring is heel goed gedaan. Er is geen gevoel van krassen op de behuizing. De kast is gepolijst en glad met een metallic glans.

De zijkant van de case is gestroomlijnd; de lijnen zijn glad en duidelijk en aangenaam voor het oog. De bezel is versierd met tanden en heeft een mannelijke persoonlijkheid. De nokken zijn klein en prachtig en zijn integraal gevormd met de behuizing. De nokken van het horloge zijn licht gebogen om ervoor te zorgen dat het horloge beter om de pols past. Het delicate polijstproces en de dunne dikte van de kast zorgen ervoor dat het uiterlijk van dit Breitling Superocean Ⅱ replica horloge exquise wordt.

De achterkant van dit replica Breitling-horloge heeft fijne letters en een afgerond lettertype. Het horloge is voorzien van een replica B20 zelfopwindend uurwerk (het basis uurwerk is 9015, de kwaliteit is stabiel, en het geluid is verbeterd na verbetering door de horlogemaker). Alle fabrieksafstellingen hebben de meest nauwkeurige en stabiele foutwaarde bereikt! De binnenstructuur is hetzelfde als de originele dubbellaagse waterdichte ring, die extreem waterdicht is!

Dit replica Breitling-horloge wordt gecombineerd met een nieuwe maritieme zachte rubberen band met een gevlochten band rond het ronde gat van de band om het meer op te laten vallen. De gesp is een gesp van roestvrij staal, die gemakkelijk te dragen is. Erg handig en comfortabel! Het Breitling-logo is in reliëf op de sluiting. Door de uitstekende afwerking en het perfecte graveerproces van dit Breitling Superocean ean replica horloge, kunnen we de authentieke kwaliteit ervaren door de extreem hoge kostenprestaties.

Leave a Reply

X