Blog

Audemars Piguet Royal Oak 15400.OR Roestvrij Stalen Diamanten Replica Horloge

Vandaag laat dit artikel u kennismaken met 15400.OR gypsophila diamanten replica horloges van de Audemars Piguet Royal Oak-serie. De wijzerplaat, kast en band van deze Audemars Piguet horloges zijn allemaal bedekt met duizenden perfect geslepen diamanten. Dit luxe replica horloge heeft een diameter van 41mm, de dikte is 100% van de originele versie, en de maat van de diamant kan overeenkomen met de maat, en hij schijnt ook in de zon of onder de warme kleuren.

Dit replica-horloge met gouden diamant geeft nauwkeurig de prachtige luxe horloges weer, en elk detail is heel bijzonder, het is de perfecte garantie voor kwaliteit. Dit replica horloge is uitgerust met een 18K vergulde kast, geselecteerde geïmporteerde Oostenrijkse steentjes, uitgerust met 9015 gemodificeerde originele cal. 3120 ultradun automatisch mechanisch uurwerk. Het duurde 13 maanden voordat het hele hoogwaardige replica-horloge het effect van authentieke luxe glans had hersteld, en het is het beste replica-horloge op de Zwitserse replica-horloge-markt!


Dit Audemars Piguet Diamond Watch is een zeer elegant horloge dat veel mensen fascineert. De 18-karaats vergulde kast van Jin Cancan is gecombineerd met een “gypsophila” -diamant, wat betekent dat de eigenaar van het horloge uniek is en een unieke en zelfverzekerde smaak heeft. Het straalt ook een aura uit die niet kan worden genegeerd. Dit replica-horloge op hoog niveau is zo helder en kan uw nobele identiteit tonen wanneer het om de pols wordt gedragen. Elke nobele diamant op het horloge is een hoogtepunt van de unieke charme, zodat ieders ogen zich kunnen concentreren op deze cirkel van diamanten, waardoor je meteen de focus wordt.

De kast van dit replica Audemars Piguet-horloge is gemaakt van verguld roestvrij staal en de zijkant is gepolijst en met diamant behandeld om er zeer luxueus en glanzend uit te zien. Het horloge heeft een volledig automatisch opwindbaar uurwerk 3120 met een opslagcapaciteit van maximaal 60 uur. En de tekeningen van Audemars Piguet die getuige zijn van de geschiedenis zijn ook gebeeldhouwd op de vergulde slinger en vertellen het verhaal van de Audemars Piguet-familie dat voor altijd is doorgegeven. De band, de gesp en de wijzerplaat echo├źn elkaar, wat resulteert in een unieke full-diamond gesp, waarvan de luxe zeer fascinerend is!

Dit Audemars Piguet Royal Oak serie 15400.OR diamanten replica horloge presenteert perfect een luxe stijl zoals authentiek. De prachtige diamanten in de kast en het gypsophila-wijzerplaatontwerp ademen ingehouden luxe uit en tonen nobel en stil. Dit hoogwaardige replica horloge is de top replica in de weinige gypsophila luxe replica horloge modellen!

Leave a Reply

X